Kategorier
regatta

Nydelig regatta

Vidar Dinesen tok bilder av mannskapet på Villanda under en artig onsdagsregatta 15 sept.

Hva kan være bedre enn 8-12 msek vind og ni mannskaper å plassere rundt omkring på alle Villandas funksjoner?  Mulig det finnes noe som er bedre, men ikke bruk tid på det. Onsdagsseilasen ble en av de beste – evver! Ikke det helt store resultatet, vi hadde tung kompetanse på fordekket – kanskje itt for tung, og uten at skippern merka det (det gikk jo så fort!) var vi ved søndre rundingsmerke. Og for lavt. Det ble beordra fimp av spinnakern – den hadde stått som en grosserer og levert jevne ni-ti knop siden rundseilern i Mågasundet!

For seint som sagt. De tre der framme fikk filla ned litt brennfort, men vi måtte krysse oss opp noen meter, og ett minutt tid glapp ut av hendene. På uttur fra rødstaken i Harstadbotn rak vi oss like godt opp i et privat lite Doldrums-håll, og seilte et par meter bakover. Man kan jo ete aluminium av mindre.

Men det storslagne med kvelden var selvsagt kryssen, med seks RPR på rad og rekke, en på skjøtevinsjen og – høre du – EGEN MANN på storseilet. Kan man ha det bedre?

Marton, Ole, Fredrik, Håkon, Svein Arild, Ola, Sirin og Gunnar hadde fjordens breieste glis de par timene det hele sto på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *