Kategorier
logg

Fineste høstdagen 2011

Sporet vårt på Vågsfjorden søndag. Ser kanskje litt usystematisk ut, det var effektiv trening hele veien, og seks-åtte jibber med ymse teknikk. Veldig bra!

Søndag var årets aller fineste høstdagen i nord. Shorts og teskjorteføret konsentrerte seg om de viktige områdene Nord-Norge og Spania.

Ellers surt og regn. De sånn vi like de.

Villanda smatt ut et par timer for å trene spinnaker på fjorden, og fikk både blankstille, maksvind og ei drylekule av en sørøst som holdt på å lage pasta av spinnakeren. På sekunder lå vi flatere enn godt er, mens toppen av spinnakeren halte og dro og ville til kirken ei snarvendighet.

Kjappe grep hindret skade, og vi er enige om å forsøke å legge opp  dobbel spinnakerskjøte/bras med dippjibb på Villanda til kommende onsdagstrening. Det blir masse tau i cockpit, men det er jo helt greit når tauet er 10 mm Robline med røde innslag…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *