Tusj på propellen – funker!

Hvem skulle trodd at det mye omtalte tusj på propellen-trikset faktisk funker. Her er indisiet.

Like før Villanda ble satt ut 22. april i fjor ble hele propellen dekket med rød markeringstusj, Penol 700, groveste type til bruk for plakater. Sist onsdag ble hun heist på land igjen etter ti måneder i sjøen, og propellen har aldri sett bedre ut. Ingen rur, Ingen sjøanemoner, ingen sleipe å snakke om en gang.

7 kommentarer til «Tusj på propellen – funker!»

  1. Hei.
    Det var betryggende å høre Knut. Æ la på tusj, riktignok svart, i august 2009 på propell og aksling. Skal ta opp båten i mai og e spent på resultatet. Bilder kommer når æ får satt båten opp.

  2. Tusj funker som bare juling, det 🙂 Har brukt svart tusj i alle år og absolutt ingen groe på propellen.

    Men ser at du har brukt VC17 på drevet, og det er ikke noe sjakktrekk. VC17 inneholder kobber som er et edlere materiale enn aluminium. Aluminiumen tæres derfor bort, og om du ikke fjerner VC17 vil du slite over tid….

  3. Ja, ser det. Under VC17 hadde jeg et skikt med primer, trodde det var nok, men der ser man. Har ikke hatt hell med spesialprodukter for drev, noen forslag?

  4. Nei, drev er vanskelig. Har brukt spesialprodukter, men noe groing blir det uansett.

  5. Gammelt innlegg dette men, jeg ser du bruker Pilot tusj på bildet og ikke Penol 700 som du skriver?

  6. Ups, ser det, og det er nok bildet som stemmer. Tusjen ble liggende i pussekassa til året etter. Begge er permanente spritbaserte tusjer. Vet ikke hva virkestoffet er, men ga en glatt, nærmest teflonaktig fingerfølelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *